Komínový konfigurátor

04. 08. 2015 Peter Chymo
Komínový konfigurátor je najlepší pomocník pri objednávaní komína! Pre našich obchodných partnerov v spolupráci s vývojármi pripravujeme on-line verziu známej a úspešnej aplikácie - kalkulačný program komínových systémov ZOP - KOMÍNOVÝ KONFIGURÁTOR.

Kalkulačný program komíny ZOPProgram bude na rozdiel od stávajúcej aplikácie pracujúcej v prostredí Windows súčasťou webu www.kominyzop.sk. To Vám, ako užívateľom prinesie mnoho výhod ako sú:

  • overenie dostupnosti navrhnutej komínovej zostavy on-line v reálnom čase
  • možnosť vytvoriť z vypracovanej cenovej ponuky objednávku, ktorá bude ihneď po jej potvrdení zaradená do nášho systému a tým bude potrebná komínová zostava okamžite rezervovaná pre klienta
  • tlač ponúk do formátu PDF je samozrejmosťou
  • nepretržitú a okamžitú aktualizáciu produktovej databázy a akýchkoľvek zmien v sortimente komínových systémov ZOP
  • odpadne nutnosť inštalácie softwéru - stačí sa prihlásiť na svoj účet v partnerskej zóne a ste ON-LINE spolu s nami!

 

Vďaka tomu, že náš nový web je optimalizovaný pre prehľadnú a rýchlu prácu na akomkoľvek mobilnom zariadení, či už Váš mobilný telefón, tablet alebo klasický notebook a dizajn webu je responzívny, čo znamená, že sa na všetkých typoch mobilných zariadení zobrazuje optimálne tak, aby ste bez nutnosti posúvania stránok videli na zobrazovacej ploche všetky dôležité prvky na stránkach, budete mať možnosť vypracovávať ponuky a robiť objednávky kdekoľvek mimo Vašu kanceláriu všade tam, kde je prístup do internetu.

Robíte zameranie v novostavbe u potenciálneho zákazníka a potrebujete mu vypracovať ponuku na komínový systém ZOP? Nič jednoduchšie! Prihlásite sa do partnerskej zóny na našom webe www.kominyzop.sk, navolíte v pár krokoch požadované parametre komínovej zostavy spolu s konfigurovateľnými komponentami alebo doplnkovým príslušenstvom a máte to vybavené! Žiadne poznámky, pripomienky alebo sľuby o zaslaní cenovej ponuky "keď budem u seba v kancelárii". On-line, okamžitá reakcia, overenie dostupnosti, objednávka! Takto sa to robí u nás!

Prístup do komínového konfigurátora majú iba registrovaní partneri!

Späť na všetky články
Konfigurácia zostavy
Ponuka Vytvorené #
Nemáte uložené žiadne ponuky