Nový typ dvierkového dielu

03. 08. 2015 Peter Chymo
Pripravili sme pre Vás novinku v sortimente jednoplášťových nerezových komínov - nový typ dvierkového dielu určený pre montáž cez ústie komína, čím odpadá nutnosť vysekať veľký otvor do komínového telesa, ako je tomu pri štandardnom prevedení.
Dvierkový diel ZOP

Určite Montáž klasického dvierkového dielu komínasa s tým stretol každý, kto zažil "prerábku" a vložkovanie starého komína. Pri tradičnom riešení vyzerá inštalácia dvierkového dielu podobne, ako na tomto ilustračnom obrázku, kedy je potrebné vysekať otvor pre inštaláciu tohto prvku pomerne veľký a spätne túto dieru "opraviť".

Pre urýchlenie montáže a vložkovania komína sme vyvinuli nový typ dvierkového dielu, ktorý je možné spustiť do komína cez ústie komínového telesa, a tým sa vyhnúť všetkej práci okolo montovania klasického dvierkového dielu. Jednoducho odmontujete odnímateľný kryt (dvierka), spustíte do komína tento diel, a spätne kryt osadíte.

Pri tomto postupe stačí vysekať len otvor o veľkosti samotných komínových dvierok, čím ušetríte nielen čas, ale aj finančné prostriedky.

Späť na všetky články
Konfigurácia zostavy
Ponuka Vytvorené #
Nemáte uložené žiadne ponuky